Noorderexpo icon

NoorderExpo - Dé Jaarbeurs van het Noorden

Bezoek, beleef en ervaar zélf onze gezellige NoorderExpo jaarbeurs. struin langs de nieuwste trends, ontwikkelingen en producten op het gebied van fashion, beauty & gezondheid, wonen, vrije tijd en nog veel meer. Proef, shop en geniet van de prachtige en bijzondere producten en de boeiende informatie. Geniet ook van de live optredens, de modeshows en de productpresentaties die tussendoor plaatsvinden op en om het podium. De NoorderExpo brengt mensen in een rustige, sfeervolle omgeving bij elkaar. Een ‘totale beleving’, een beurs die veel meer is dan alleen productvoorlichting.
Ons gezellige NoorderExpo terras is een ‘ware proeftuin’. Hier presenteren we exclusieve producten waaronder diverse soorten bier, kwaliteitswijnen en heerlijke hapjes. U kunt er natuurlijk ook terecht voor een heerlijke kop koffie met gebak.
U vindt ons op het Jaarbeursterrein aan de Norgerweg in Roden.

Openingstijden NoorderExpo

Vrijdag 20 september 17:00 - 21:00 uur
Zaterdag 21 september 14:00 - 22:00 uur
Zondag 22 september 11:00 - 18:00 uur
Maandag 23 september 14:00 - 21:00 uur
Dinsdag 24 september 10:00 - 18:00 uur


Briefcase icon

SPONSOREN DIE HET

MOGELIJK MAKEN

Het organiseren van een groot evenement als de Jaarbeurs Roden is zonder financiële hulp van buitenaf onmogelijk. Wij zijn onze jaarlijkse sponsoren dan ook zeer erkentelijk voor hun bijdrages.

Hoofdsponsor

EuroLed plaatst narrowcasting systemen en video walls op o.a. sport- en culturele evenementen, en biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van on-site interactieve communicatie.

Bezoek Euro-Led.nl

Stersponsoren


Newspaper icon

Actueel