List icon

Miss Noord verkiezing 2018

Jaarlijks staat de finale van de “Miss Noord Nederland” verkiezing gelijk aan de traditionele aftrap van de “Rodermarkt Feestweek”.  Al vele jaren een begrip in het Noorden van het land. Met vele tienduizenden bezoekers, gedurende de bruisende feestweek, is de Rodermarkt met recht een uniek en bijzonder evenement te noemen. Tijdens deze finale avond, die bestaat uit diverse rondes, worden de missen in spé beoordeeld door een professionele vakjury.  De dame die de jury het beste kan overtuigen van haar uiterlijke en innerlijke kwaliteiten, zal worden gekroond als “Miss Noord Nederland 2019” en mag deze titel een jaar lang uitdragen! Naast een spectatulaire finale in het Jaarbeurs Paviljoen, zal de gekozen “Miss Noord”, tijdens de Rodermarkt Praalwagen Parade op zaterdag, prominent worden rondgereden met haar 1e en 2e “hofdames”. De “Miss Noord Nederland” verkiezing heeft zich in de afgelopen jaren bewezen een organisatie te zijn die kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Veel van de deelneemsters hebben onze verkiezing als een levensveranderende ervaring beleefd, een nieuw hoofdstuk of een opstap in hun leven en carrière. Daar zijn we trots op! Voor alle informatie over de Miss Noord Nederland verkiezing en haar kandidaten/finalisten kunt u kijken op www.missnoord.nl 


Briefcase icon

SPONSOREN DIE HET

MOGELIJK MAKEN

Het organiseren van een groot evenement als de Jaarbeurs Roden is zonder financiële hulp van buitenaf onmogelijk. Wij zijn onze jaarlijkse sponsoren dan ook zeer erkentelijk voor hun bijdrages.

Hoofdsponsor

EuroLed plaatst narrowcasting systemen en video walls op o.a. sport- en culturele evenementen, en biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van on-site interactieve communicatie.

Bezoek Euro-Led.nl

Stersponsoren


Newspaper icon

Actueel