List icon

Mini Miss Noord verkiezing 2019

De Mini Miss Noord verkiezing 2019 vindt plaats tijdens de Rodermarkt op vrijdag 20 september op het Jaarbeursterrein aan de Norgerweg te Roden. Ben jij tussen de 6 en de 10 jaar en wil je meedoen aan de allerleukste Mini Missverkiezing van Noord Nederland? Geef je dan snel op! Oefendagen Om de finalistes zo goed mogelijk voor te bereiden op de verkiezing worden er meerdere oefendagen georganiseerd. De deelneemsters repeteren voor de openingsdans en krijgen een echte catwalktraining van een voormalig Miss Noord. Daarnaast wordt er een professionele fotoshoot georganiseerd. Verkiezing Op vrijdag 20 september is de verkiezing in de ‘Dansfabriek’ op het Jaarbeursterrein te roden. We lopen deze avond twee rondes. De show start met een spectaculaire openingsdans, gevolgd door de vrijetijdsronde. Na een korte pauze vol entertainment mogen de meiden in hun mooiste feestkleding over de catwalk lopen. De jury, o.l.v. de Mini Miss Noord 2018, bepaalt wie zich Mini Miss Noord 2019 mag noemen! De verkiezing begint om 18:00 uur en is rond 20:00 uur afgelopen. Rodermarktparade De Mini Miss Noord 2019 mag samen met haar twee hofdames (de nummers 2 en 3) op zaterdagmiddag 21 september meerijden in de optocht! Opgeven Meedoen aan de gezelligste missverkiezing van Noord Nederland? Geef je dan op door een mail te sturen naar minimissnoord@gmail.com. De volgende gegevens hebben we van je nodig:

  • naam
  • geboortedatum
  • adres
  • woonplaats
  • naam ouder/verzorger
  • telefoonnummer ouder/verzorger
  • Ook ontvangen we graag een portretfoto en een foto waar je helemaal op staat.
   


Briefcase icon

SPONSOREN DIE HET

MOGELIJK MAKEN

Het organiseren van een groot evenement als de Jaarbeurs Roden is zonder financiële hulp van buitenaf onmogelijk. Wij zijn onze jaarlijkse sponsoren dan ook zeer erkentelijk voor hun bijdrages.

Hoofdsponsor

EuroLed plaatst narrowcasting systemen en video walls op o.a. sport- en culturele evenementen, en biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van on-site interactieve communicatie.

Bezoek Euro-Led.nl

Stersponsoren


Newspaper icon

Actueel