List icon

 

Sjieke Bingo met spectaculaire prijzen. De Bingo wordt gepresenteerd door niemand minder dan 'Wimpie de Gooische Ballen Koning'. Bekend van de Gooische Vrouwen Bingo.

 

De prijs van een ticket is € 25,00, (voorverkoop online)  incl. bingoboekje en een welkomsdrankje. Aan de deur kaarten kopen is ook mogelijk, hier kost een kaart € 30,- Binnen heeft u de mogelijkheid om een EXTRA bingoboekje te kopen voor € 10,00. De bingo bestaat uit 5 rondes en voor elke ronde 3 prijzen.

 

Kaarten kun je online bestellen in de speciale voorverkoop. Het schijnt vaak behoorlijk snel te gaan, dus wees er snel bij en reserveer tijdig.

 

Kom je ook naar deze leuke middag vol glitter en glamour en vooral veel lol?

 

Zondagmiddag 22 september van 14:00 - 17:00 uur

Jaarbeursterrein Roden, in de Dansfabriek

Norgerweg 2, 9301 JM, Roden.

 

Tickets verkrijgbaar via onderstaande link van eventbrite:

eventbrite

 

 

Wij danken onderstaande bedrijven voor hun sponsoring aan de Bingo !

Eten & Drinken “Kom maar Binnen” Eye Wish Opticiens Roden Giantstore De Fiets Roden J&B van Ark Juweliers Roden Joy House of Brands Hairstudio Sylvia Etos Cruwijn voor al uw wijn & gedistilleerd Vuurwerkland Rijpma Gezondheidswinkel Rima Card en Zo Rijpma Lingerie en Badmode Aalders Kliniek voor huidverzorging Evelien Womenswear Primera Roden Poiesz Supermarkten AL KO Luchttechniek BV Hairstudio Inge


Briefcase icon

SPONSOREN DIE HET

MOGELIJK MAKEN

Het organiseren van een groot evenement als de Jaarbeurs Roden is zonder financiële hulp van buitenaf onmogelijk. Wij zijn onze jaarlijkse sponsoren dan ook zeer erkentelijk voor hun bijdrages.

Hoofdsponsor

EuroLed plaatst narrowcasting systemen en video walls op o.a. sport- en culturele evenementen, en biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van on-site interactieve communicatie.

Bezoek Euro-Led.nl

Stersponsoren


Newspaper icon

Actueel