Location icon

PLATTEGROND

Staat u dit jaar ook met uw bedrijf op Noorderexpo 2018?

Heeft u interesse in een plek op de NoorderExpo? Vul dan onderstaand contactformulier in en we informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten.

  • Prijs voor een standaard vloeroppervlakte incl. standbouw is €75,- per m2. Deze prijs is inclusief vloerbedekking, drie parkeerkaarten en bedrijfsvermelding op de website van de NoorderExpo.
  • Algemene deelnamekosten €150,- Deze prijs is incl. basis stoompunt, administratiekosten en naamsvermelding in diverse media
  • Prijs voor een standaard vrije vloeroppervlakte is €50,- per m2. Deze prijs is inclusief vloerbedekking, drie parkeerkaarten en bedrijfsvermelding op de website van de NoorderExpo. De prijs is exclusief standbouw.
  • (nieuw) Eigen Pagodetent buiten. Voor €1000,- heeft u een eigen pagodetent van 5x5 meter voor of naast de NoorderExpo.
  • Vraag ook naar de mogelijkheden en prijzen voor grotere stands, een marktkraam op het marktplein of een buitenplaats.

promo image

List icon

Standhouder aan het woord

Het Plameco plafond berust op een uniek en simpel principe: Zonder hak en breekwerk een nieuw plafond onder het oude gemonteerd, binnen 1 dag. En u kunt grote meubelstukken gewoon laten staan. Plameco Groningen biedt u een ruim assortiment aan stijlen, kleuren en designs U kunt een afspraak maken bij ons in de showroom, maar ook bij u thuis.

Aanmeldformulier


Briefcase icon

SPONSOREN DIE HET

MOGELIJK MAKEN

Het organiseren van een groot evenement als de Jaarbeurs Roden is zonder financiële hulp van buitenaf onmogelijk. Wij zijn onze jaarlijkse sponsoren dan ook zeer erkentelijk voor hun bijdrages.

Hoofdsponsor

Dankzij de Amysoft waterontharder bent u decennialang verzekerd van kalkvrij water in uw hele woning.


Newspaper icon

Actueel