Location icon

STANDHOUDERS

NoorderExpo - Dé Jaarbeurs van het Noorden

 

Standhoudersinfo

Interesse in een plek op de NoorderExpo? Vul dan onderstaand contactformulier in en we informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten.

  • Prijs voor een standaard vloeroppervlakte incl. standbouw is €75,- per m2. Deze prijs is inclusief vloerbedekking, drie parkeerkaarten en bedrijfsvermelding op de website van de NoorderExpo.
  • Algemene deelnamekosten €150,- Deze prijs is incl. basis stroompunt, administratiekosten en naamsvermelding in diverse media
  • Prijs voor een standaard vrije vloeroppervlakte is €50,- per m2. Deze prijs is inclusief vloerbedekking, drie parkeerkaarten en bedrijfsvermelding op de website van de NoorderExpo. De prijs is exclusief standbouw.
  • (nieuw) Eigen Pagodetent buiten. Voor €1000,- heeft u een eigen pagodetent van 5x5 meter voor of naast de NoorderExpo.
  • Vraag ook naar de mogelijkheden en prijzen voor grotere stands, een marktkraam op het marktplein of een buitenplaats.

promo image

List icon

Standhouder aan het woord

Vanaf 20 september staat de leukste event-boetiek ‘Je Lieveling’ van Nederland weer op het gezelligste evenement van het jaar in Roden. 3 jaar geleden stonden wij er voor het eerst en wisten totaal niet wat ons te wachten stond, maar het Roder feest overtrof in alle opzichten onze verwachting. Iedere medewerker staat open voor een nieuw of beter idee; daarnaast is iedereen op z’n eigen manier persoonlijk betrokken met de standhouders, ze maken tijd voor je, en na een dag hard werken proosten we met elkaar. Roden is voor je gevoel 1 grote familie, dus als jij met de juiste instelling en een goed product deelneemt dan weet al snel de hele Roder gemeenschap je te vinden. Dus aansluiten als standhouder is een waardevolle toevoeging op je evenementen agenda. We hopen jullie daar te ontmoeten! https://www.shopjelieveling.nl/

Contactformulier


Briefcase icon

SPONSOREN DIE HET

MOGELIJK MAKEN

Het organiseren van een groot evenement als de Jaarbeurs Roden is zonder financiële hulp van buitenaf onmogelijk. Wij zijn onze jaarlijkse sponsoren dan ook zeer erkentelijk voor hun bijdrages.

Hoofdsponsor

EuroLed plaatst narrowcasting systemen en video walls op o.a. sport- en culturele evenementen, en biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van on-site interactieve communicatie.

Bezoek Euro-Led.nl

Stersponsoren


Newspaper icon

Actueel