Location icon

PLATTEGROND

Interesse in een plek op de Noorderexpo?

Ook interesse in een plek bij ons op de beurs, vul dan onderstaand contactformulier in en we informeren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

  • Algemene deelnamekosten €150,- (jaarbeurs 2017). Deze prijs is incl. basis stoompunt, schoonmaak, adm.kosten en naamsvermelding in diverse media
  • Prijs voor een standaard vrije vloeroppervlakte is €50,- per m2. Deze prijs is inclusief vloerhuur, vloerbedekking, drie parkeerkaarten en bedrijfsvermelding op de website van de Jaarbeurs van het Noorden Vraag naar de mogelijkheden en prijze voor grotere stands, een marktkraam of een buitenplaats.

promo image

List icon

Standhouder aan het woord

Het Plameco plafond berust op een uniek en simpel principe: Zonder hak en breekwerk een nieuw plafond onder het oude gemonteerd, binnen 1 dag. En u kunt grote meubelstukken gewoon laten staan. Plameco Groningen biedt u een ruim assortiment aan stijlen, kleuren en designs U kunt een afspraak maken bij ons in de showroom, maar ook bij u thuis.

Aanmeldformulier


Briefcase icon

SPONSOREN DIE HET

MOGELIJK MAKEN

Het organiseren van een groot evenement als de Jaarbeurs Roden is zonder financiële hulp van buitenaf onmogelijk. Wij zijn onze jaarlijkse sponsoren dan ook zeer erkentelijk voor hun bijdrages.

Hoofdsponsor

Dankzij de Amysoft waterontharder bent u decennialang verzekerd van kalkvrij water in uw hele woning.


Newspaper icon

Actueel